Installáció és technika bérleti lehetőségek

A stúdiónk által fejlesztett legkedveltebb interaktív installációk, közösségi aktivitások és látványelemek közül igen sok, már önmagában is izgalmas élményeket rejt. Ezért úgy döntöttünk, hogy kedvenceinknek elkészítjük a “stand alone” rendezvényhelyszínen felállítható verzióját. Ebben a menüpontban  így a studiónktól bérelhető installációk és technológiák találhatóak.

Wood FX

A publikus VJ állomás a legkedveltebb installációnk, mely egy családi napon, fesztiválon vagy akár egy technobuli közepén is vonzza az érdeklődőket. Tetszőleges médiatartalmakkal vagy akár saját készítésű analóg loopokkal lehet kipróbálni milyen valós időben manipulálni egy videófolyamot vagy zenéhez kapcsolódó absztrakt képeket létrehozni. Eddig akárhol állítottuk fel, mindig sorbanállás alakult ki előtte.

Linea Modular - video rudacskák

Opálos, gradiens fényjátékot eredményezé pixelvezérelt látványelem, amely akár önmagában akár vetített kép kiegészítéseként egészen lenyűgöző látványt nyújt. Moduláris kialakítása miatt bármilyen téri szituációba egyszerúen telepíthető és a videorudak segítségével a fény végig tudja járni a teret zene vagy egyébb interakció hatására.

Laser Mapping - tetszőleges térformára

Saját fejlesztésű generatív mapping technológiánkkal, szeretnénk búcsút inteni a megszokott legyező és alagút effekteknek és megmutatni milyen potenciális rejlik egy lézervetítőben. Az éjszakai életben ugyanolyan megkapó tud lenni az újdonsága, mint egy klasszikusabb rendezvény kiegészítéseként.