Szolgáltatásaink

A Meanwhile Studio egyszerre működik egy folyton kísérletező kreatív technológiai műhelyként és piaci szolgáltatóként is. Legyen szó reklámkampányról, event designról vagy bármiről ahova különleges fények vagy interaktív installációk kellenek, mi több évnyi tapasztalattal és egy bármit legyártani képes műhellyel várjuk, hogy megépíthessük a lehetetlennek tűnőt. .

Interaktív és fény installációk

Legyen szó akár képzőművészeti, akár zenei fesztiválról vagy bármilyen márkastratégiát támogató rendezvényről, nincs annál jobb módja az emberek megragadásának, mint a tekintet lenyűgözése. Mi ebben vagyunk nagyon jók! Illetve abban, hogy ezek a tartalmak reagáljanak is a szemlélődők reakcióira.

Egyedi technológiai megoldások tervezése és megvalósítása

A tevékenységi körünk meghatározoására a kreatív technologista kifejezést szokta használni a szaknyelv. Ez magyarul annyit tesz, hogy a lehetelennek tűnő ötletekről mi megmondjuk hogy hogyan és mennyiből lehet megvalósítani. Legyen szó fizikai vagy digitális megoldásról, , eddig még nem találkoztunk megoldhatatlan feladattal. Bátran keress minket az okospóráztól a hologramig bármivel!

Szaktanácsadás és Oktatás

Az évek során megszerzett tapasztalatainkat nem szeretnénk megtartani saját magunknak. Akár felkérésre, akár saját szervezésben gyakran tartunk kuzusokat, ahol bemutatjuk a fényművészet és az interakciótervezés legizgalmasabb, leglátványosabb technológiáit. Egy délutáni workshoptól kezdve a projekt hétig, egész széles skálán valósítottunk meg oktatási tevékenységet.
 
Természetesen van mód egyéni konzultációra is: legyen szó kampányötletről vagy egyedi projektről, segítünk megtalálni a lehető legoptimálisabb megvalósulást!